Aktuellt

Nu presenterar vi vårt nya listmåleri på 2 minuter och 35 sekunder.

I ny stor och ljus produktionshall med smart LED-belysning och ett hållbart system för processluft och inomhusklimat, har vi nu installerat den nya målerilinjen. Den har mycket god kapacitet för ytbehandling av furu- och MDF-lister. Med mer än 60 års erfarenhet av att måla ytbehandlade lister, har vi tillsammans med marknadsledande maskintillverkare utvecklat en helt unik ytbehandlingslinje anpassad till miljövänliga vattenbaserade färgsystem.  Denna investering ger oss och er nya möjligheter för framtiden!

maleri-2maleri-4maleri-3

produktionshall_bygge_2

För att tillmötesgå den stora orderingången på ytbehandlat listverk bygger vi nu en ny produktionshall på 1.000 kvm. Den nya byggnaden blir klar våren 2017.
Hemsida är nu anpassad för mobil och läsplattor. Vi har även gjort en tydligare Produktsida.
Vårt nya uppvärmda lager på 1.000 kvm ligger i direkt anslutning till produktionen. Standardprodukter finns alltid i lager för omgående leverans. Förpackas efter kundens önskemål.

Byggvarubedömningen bedömmer och tillhandahåller information om miljöbedömda varor och påverkar produktutvecklingen mot en giftfri och god bebyggd miljö. Byggvarubedömningen tillhandahåller ett webbaserat verktyg som underlättar val av bygg- och förvaltningsmaterial som är bra för miljön. I databasen finns miljöbedömningar för de mest använda produkterna/varorna som används inom fastighetsbranchen.